--p-s-e-u-d-o-----------

02.07.2007., ponedjeljak

Evo prehladjen sam pa imam vremena.

sick

Vec tri nedelje vikende provodim po razlicitim internacionalnim, i manje internacionalnim seminarima, sirom zemlje Flandrije (Leuven, Ronse, Lokeren) a u medjuvremenu sam fizikalisao - jer mi se org. u kojoj radim seli, radio na filmu, prezentirao film, dobio dobre kritike, zavrsio kurs nederlandskog prvi level, skola u kojoj radim zavrsila skolsku godinu, te pijancio sa nastavnicima uz meksicko belgijsku klopu, a pili smo naravno, a sta drugo do belgijsko pivo, naucio belgijske folklorne igre (boombal), maca se omacila i sad imamo 6 malih macica (evo bas ce couchsurfer iz Amsterdama sto je vec 4 dana kod nas da nam uzme jednu), i jos stotinu i jedna sitnica...

To me podseti da bi mogao malo o kulturi:

znaci pivo - moj izbor je random redosledom - westmalle, tamni i svetli podjednako, chimay devetka - predivna tamna tekucina,
barbar - honeybeer, predivan ukus - sluziti 'ladno, nisam duvel kind of guy, al' ipak je red da ga pomenem, od obicnih preferiram hoegaarden - belo pivo & jupiler, a ima ih jos samo kroz ovu maglu prehlade se ne mogu setiti.

praline - neki misle da je Belgija poznata po najboljoj cokoladi, al' to su gluposti - svajcarska je neprikosnoveni gospodar. Belgija je poznata po slatkim, skupim pralinama i slatkim devojcicama, sa razmazanim cokoladnim prelivom preko usana, sto ih prodaju.

Jenever

Ja ne volim ove slatkaste, pre sam za npr. Hasselt stoopke, ili Graanjenever

IMG_0274


gentse feesten je nesto sto bi trebali posetiti ako ste u blizini - to je 10dnevni festival, a party se desava all around the town.

Film ce, nadam se biti na netu soon, imam manjih problema zbog pomenute selidbe. A pocinjem uskoro da radim na novom, za koji jos uvek ne znam kojim pathom ce da ide.
a evo cap iz ovog filma:

cap003


evo slusam Dylana, highway 61 revisited, sto mi narezo matori britanac Steve, kolega and friend, sto je kao Miller ziveo na Klisiju.

Aki Lik, pozdravlja Aljeta.

za kauc surfere

idem da pravim neke exoticne cajeve i da se lecim.

- 11:46 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

On/Off

pseudoism

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

icq:
466-256-403
mail:
pseudonije@gmail.com

Click.Click.